‘Als we maar gezond zijn, voor de rest hebben we niets nodig’
                                                                                                            mama

Gezond zijn, het lijkt zo gewoon: ’s morgens opstaan, ontbijten, naar school of naar het werk, avondeten en ga zo maar door. Het lijkt alsof alles op zo’n ‘normale’ dag op de automatische piloot verloopt, onze dag een geoliede machine is die doordraait en niet stopt.

Gezond zijn, wat is dat eigenlijk en hoe gaan we hier mee om? Wanneer beseffen we eigenlijk hoe gelukkig we mogen zijn dat we zo’n ‘normale’ dag mogen meemaken?

Als we beseffen dat normaal kan veranderen in abnormaal, dat vanzelfsprekendheden niet vanzelfsprekend zijn, dat zekerheid eigenlijk niet bestaat en dat iedere dag een dag is om van te genieten, dan pas wordt duidelijk hoe gelukkig we mogen zijn dat we ‘gewoon’ gezond zijn.

Genieten van elke dag, van alle kleine dingen in het leven en hier dankbaar voor zijn is één van de manieren om bewust te zijn van onze gezondheid.

Mama
In de nacht van 13 op 14 december 2014 werd duidelijk hoe het leven van het ene op het andere moment kan veranderen: mijn lieve mama bleek een agressieve hersentumor te hebben. Een kleine twee jaar later, op 20 oktober 2016 heeft mama al haar liefde doorgegeven.

Mama heeft altijd genoten van alle kleine dingen en van iedere dag, mama plukte de dag: ‘Carpe Diem’. Daarom durf ik met een gebroken, maar ook met een gerust hart te zeggen dat mama heeft genoten van het leven.

Mama is dichtbij, op een mooie plek in ons hart. We dragen haar liefde en zo blijven we altijd met elkaar verbonden.

Doneren
Ånyo doneert 5% van het factuurbedrag voor de diensten ‘sportmassage’ en ‘lifestylecoaching’ aan het KWF.

 

Ånyo, Samen vooruit in een wereld zonder kanker