De vitale organisatie

Ånyo biedt verschillende diensten op gebied van vitaliteit en gezondheid voor organisaties. Een actievere levensstijl van de medewerkers zal uiteindelijk als katalysator dienen voor een gezondere leefstijl van de medewerker in het algemeen. 

De relatie tussen ziekteverzuim en leefstijl van medewerkers is veelvuldig onderzocht. Er is een duidelijk verband tussen inactiviteit en ziekteverzuim.

Investeren in vitaliteit zorgt voor een beter werkvermogen van de medewerkers en uiteindelijk voor daling van het ziekteverzuim. Onderzoek laat zien dat investeren in vitaliteit van medewerkers in gemiddeld 2 jaar wordt terugverdiend, na deze periode overtreffen de baten (meer vitaliteit, minder verzuim) de kosten.

Alle diensten richten zich op een preventieve aanpak om (welvaarts) ziekten bij medewerkers te voorkomen. Door deze aanpak wordt de productiviteit, de creativiteit en de motivatie van de medewerkers gestimuleerd, wat er uiteindelijk aan bijdraagt dat medewerkers meer betrokken zijn en zodoende beter kunnen presteren.

Geen één organisatie is hetzelfde, dit betekent dat er geen projectplan klaarligt. Ånyo levert maatwerk en maakt voor iedere organisatie een op maat gemaakt plan dat aansluit bij de organisatiestructuur, de organisatiecultuur en de heersende waarden en normen.

Ånyo, Samen vooruit