Het Lifestyle coaching concept

Ånyo biedt hulp bij het veranderen van een levensstijl, hierbij worden beweging, voeding en bewustwording gezien als drie elementen die niet los van elkaar te zien zijn. Er vindt altijd interactie plaats tussen deze elementen waardoor ze elkaar continu beïnvloeden.

De coaching van Ånyo focust zich op een structurele levensstijlverandering, door middel van kleine veranderingen wordt langzaam toegewerkt naar een nieuw leefpatroon. De bekende crash- en shake diëten en de super intensieve trainingsschema’s zijn effectief, maar enkel op korte termijn. Onderzoek laat zien dat dit soort aanpakken uiteindelijk geen positieve-, en in sommige gevallen zelfs negatieve invloeden hebben op het lichaam.

Ånyo helpt in het proces van gedragsverandering waarbij een een nieuwe leefstijl niet wordt gezien als een opdracht met een deadline. De gedragsverandering moet als prettig worden ervaren waardoor het volhouden ervan realistisch is.

Ånyo werkt samen met Bodyreset, personal training op gebied van Lifestyle coaching. Neem contact op voor verdere informatie!

 

Individu

Wanneer er wordt gekozen voor Lifestyle coaching van Ånyo zal er op basis van een intakegesprek worden gekeken waar de wensen en behoeften van het individu liggen. Ånyo maakt vervolgens een op maat gemaakt programma zodat de kans op succes zo groot mogelijk is.

Ånyo, Samen vooruit